1.ابراهیم زاده، خ. (1387 ). ارزشیابی تعاونیهای تولید روستایی با تأکید بر نظام بازرایابی. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی، دانشگاه تبریز.
2.بذر افشان، ج . (1389).آسیب شناسی های تعاونیهای تولید روستایی در ایران. مجموعه مقالات چهارمین کنگره بین المللی جغرافیدانان جهان اسلام. 17-25 فروردین. تهران.
3.پادروند، س. (1390). بررسی ظرفیتهای بخش تعاون در افزایش اشتغال از دیدگاه ارکان تعاونیهای تولید بخش کشاورزی در شهرستان ورامین. پایان نامه کارشناسی ارشد رشته توسعه روستایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران.
4.سلمانزاده، س. (1371).کشاورزی پایدار، رهیافتی در توسعه کشاورزی کشور و رسالتی برای ترویج ایران. مجموعه مقالات ششمین سمینار علمی ترویج کشاورزی کشور. سازمان ترویج کشاورزی. تهران.
5.صالح نسب، غ. (1388).انعطاف پذیری الگوی کسب و کار تعاونی در زمانهای بحران. تهران: معاونت پژوهش، برنامهریزی و آموزش تعاون ،صفحات 15 - 30.
6.علیپور، ح .، فلاح، ر. و مقدس فریمانی، ش. (1387). دانش و گرایش محققان سازمان ترویج، آموزش و تحقیقات کشاورزی نسبت به کشاورزی پایدار. پژوهش و سازندگی (شاخه زراعت و باغبانی)، شماره 81، صفحات 111- 119.
7.کاشانی، م. (1378). نقش شرکتهای تعاونی در فعالیتهای زراعی. مجله جهاد، سال دهم، شماره168، صفحات17-24.
8.محمودی، م. (1387). شرکتهای تعاونی رویکری مناسب برای کارآفرینی و اشتغال. مجموعه مقالات اولین همایش ملی تعاون و کارآفرینی. کیش.
9.مقصودی، ط. (1384). بررسی وضعیت پایداری کشت سیبزمینی در شهرستان فریدونشهر. پایاننامه کارشناسی ارشد رشته توسعه روستایی، دانشگاه تهران .
10.نسیمی، ع. (1384). سبدقطورتعاونیهاواصلاحنظامبهرهبرداریکشاورزیایران. تهران: سازمان تعاون روستایی ایران.
11.Ahmadi, M. T. (1999). Study of factors affecting the membership of farmers in rural production cooperatives under the multiplicity model of dissemination of innovations: A case study of Fars province. A Thesis Presented For the Degree of Master, Tarbiat Modares University, Faculty of Agricultural.
12.Amini, A. M., & Ramazani, M. (2006). Study of Effective Factors on Success of Poultry-Farm in Esfahan Province. Journal of Natural Resources and Agricultural Techniques and Sciences, 10(1), 121-135.
13.Anderson, J. R., &Feder, G. (2004). Agricultural extension: good intensions and hard realities.
TheWorld Bank Research Observer, 19(1), 42-60. Retrieved 18 December from
http://wbro.oxfordjournals.org/cgi/reprint.
14.Axin, B. (2009). Cooperatives and sustainable development. New York: Milton Keynnes Open University Press.
15.Christou, L. (2005). Agricultural organizations debt adjustment: The role of the state. the Agricultural Organizations and of the Agricultural Bank of Greece. Sineteristiki Poria, 17 (2), 232-251.
16.Daizavandi, S., Ansari, H., & Azkia, M. (2010). Survey of staff amount from rural cooperatives social and economical performance, Case Study: Mashahd county rural cooperatives. Journal of Jihad (Jihad Ministry Publishing), 21 (2), 63- 89.
17.Fairbairn, B. (2001). Social movements and co-operatives: Implications for history and development. Review of International Co-operation, 94 (1), 24-35.
18.Kluge, J., Meffert, J., & Stein. L. (2000). The German road to innovation. The McKinsey Quarterly, 2, 99–105.
19.Labour International Organization (2008). Fact sheet cooperatives and rural employment. New York: Publishing of World Bank Public Action.
20.Savari, M., Sarani, V., & Shahpasand, M. R. (2012). Analysis of the attitudes of agriculture organization experts in Kurdistan province towards agro-forestry farming. Annals of Biological Research, 3 (12),5529-5535.
21.Steven, V. P., & Frank, N. (2007). Measuring farm sustainability and explaining differences in sustainable efficiency. Ecological Economics, 62(1),149-161.
22.Williams, D. L., & Wise, K. L. (1997). Perceptions of Iowa secondary school agricultural education teachers and students regarding sustainable agriculture. Journal of Agricultural Education, 38(2), l5-20.