1. اکبرپور، ف.(1388). بررسی نقش تعاون در توسعه کارآفرینی مطالعه موردی شرکتهای تعاونی استان آذربایجان شرقی. فصلنامه تعاون، سال بیستم، شماره 206 - 207 ،صفحه112.
2. اکبری ، ک. (1385). توسعه کارآفرینی. تهران: انتشارات جهاد دانشگاهی. چاپ اول.
3.اللهیاری،م.، کشاورز، ف. و چیذری،م.(1389). نگرشها و ارزشهای کارآفرینی درمیان دانشجویان کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت. فصلنامه پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، شماره9، صفحات 29-37.
4. بهرامزاده، م.، باورصاد، ب. و جعفرپور، م. (1389). ارزیابی نقش جوسازمانی در روحیهی کارآفرینی دانشآموزان مقطع متوسطه شهرشیراز. مجله علوم تربیتی دانشگاه شهید چمران اهواز، دوره ششم، سال 17-2، شماره 1، صفحات 151-180 .
5. پرداختچی ، م. (1387). بررسی اثربخشی مدیریت در زمینه سازی برای بروز و پرورش کارآفرینی. چشم انداز مدیریت بازرگانی، سال هفتم، شماره 26، صفحات70-100.
6. ثمری ،ع. و رسول زاده،ب.(1387). برسی متغیرهای تاثیرگذار بر افزایش انگیزه، پیشرفت و کسب موفقیت در مدیران تعاونیها. نشریه مدیریت دولتی، سال اول، شماره 1، صفحات 33-50.
7. حسینی، م.ع.، کاکویی، ح.، شاهزیدی، ش. و دیبایی، م. (1385). بررسی تأثیر آموزش ارتقاء مستمر کیفیت بر دانش، نگرش و عملکرد و میزان رضایت شغلی پرستاران. پژوهش پرستاری. سال اول، شماره 1، صفحات 29-33.
8. ساعتچی،م.(1387). بررسی رابطهی میان انگیزه شغلی مدیران، رضایت شغلی و تعهد سازمانی کارکنان(دبیران) مقطع متوسطهی شهرستان مرودشت. فصلنامه رهیافتی نو در مدیریت آموزشی. سال اول، شماره2، صفحات 147-167.
9. صادقی شهمیرزادی، س. و عدلی، ف. (1389).رابطه جو نظام آموزش عالی و پرورش روحیه کارآفرینی دانشجویان. پژوهشنامه تربیتی، سال پنجم، شماره 22، صفحات 73-90.
10. صافی، م.، فلاحی، م.، راسل، م. و رهگذر، م. (1389). عوامل فردی، محیطی و شغلی موثر بر رضایت شغلی اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی. گامهای توسعه در آموزش پزشکی، سال هفتم، شماره 1، صفحات 34-43.
11. صالحی، ا. و رضوانفر، ا. (1389). رابطه بین قابلیتهای آموزشی و رضایت شغلی اعضای هیأت علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران. فصلنامه پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، شماره 12، صفحات 2-11.
12. عابدی، ل. و مزروعی، ح. (1389). عوامل فردی موثر بر رضایت شغلی نیروهای نظامی. مجله طب نظامی. سال دوازدهم، شماره 1، صفحات 45-49.
13. عادلی ساردویی، م.، ظریفیان، ش.، شریفی، ا. و احسانی، م.،(1388)، مقایسه قابلیتها و روحیه کارآفرینی مقاطع مختلف تحصیلی دانشجویان کشاورزی. اولین همایش ملی دانشجویی ترویج و آموزش کشاورزی. 25 و 26 آذر 1388. شیراز .
14. فعلی، س.، پزشکی راد، غ. و چیذری، م. (1386). اثربخشی خدمات مشاورهای ناظرین طرح گندم به کشاورزان تحت پوشش در استان تهران. مجله علوم ترویج وآموزش کشاورزی ایران. سال سوم، شماره 1،صفحات 73 -81.
15. قاسمی، ج. و اسدی، ع. (1389). تحلیل عاملی عوامل موثر در ایجاد روحیه کارآفرینی دانشجویان تحصیلات تکمیلی (مطالعه موردی: پردیس کشاورزی و منابعطبیعی دانشگاه تهران). فصلنامهاقتصادوتوسعهکشاورزی علوموصنایعکشاورزی، سال بیست و چهارم، شماره1، صفحات13-22.
16. مقیمی، س. م. (1383). کارآفرینی در نهادهای جامعه مدنی: پژوهشی در سازمانهای غیر دولتی (NGOS) ایران. تهران: انتشارات، دانشگاه تهران و مرکز کارآفرینی دانشگاه تهران.
17. مقیمی،م. و احمدپورداریانی، م. (1387). آموزش کارآفرینی در کسب و کارهای کوچک و متوسط ایران: نیازها و راهکارها. توسعه کارآفرینی، سال اول، شماره 1، صفحات 205-243.
18. موحدی، ر.، یعقوبی، ا.، خداوردیان ، م. و زارعی، ش. (1389). بررسی روحیه کارآفرینی دانشجویانکشاورزی و شیوههای بهبود آموزش کارآفرینی. پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، سال سوم، شماره 3، صفحات 65-81..
19. هزار جریبی ، ج. و ابراهیمی،م. (1389). بررسی و مقایسه رابطه بین ویژگیهای کار آفرینی شاغلین سازمانی(زن ومرد) و رضایت شغلی. جامعه شناسی کاربردی، سال بیستم، شماره 4، صفحات 1- 18.
20. ﻳﺎراﻳﻲ، ع. (1383). ﺑﺮرﺳﻲ ﺑﺮﺧﻲ روﺣﻴﺎت ﻛﺎرآﻓﺮﻳﻨﻲ در ﺑـﻴﻦ داﻧـﺸﺠﻮﻳﺎن و ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ آن ﺑﺎ ﻣﺪﻳﺮان ﺻﻨﺎﻳﻊ. ﭘﺎﻳﺎنﻧﺎﻣﻪ ﻛﺎرﺷﻨﺎﺳﻲ ارﺷﺪ. داﻧﺸﮕﺎه ﺷﻴﺮاز.
21. یعقوبی، ج و قاسمی، ج. (1388). بررسی عوامل مؤثر برموفقیت کارآفرینان بخش کشاورزی و راهکارهای حمایت از آنها، مطالعه موردی استان زنجان. تعاون، سال بیستم، شماره 202 – 203، صفحات 85-98.
22. Adonisi, M. (2003). The relationship between corporate entrepreneurship, market orientation, organisational flexibility and job satisfaction. Doctoral Dissertation, University of Pretoria.
23. Bartlett, J.E., Kotrlik, J.W., & Higgins, C.C. (2001). Organizational research: determining appropriate Sample size in survey research. Information, Technology, Learning and Performance Journal, 19(1),43-50.