1. ارده، م.ج. و غزوی، م. (1389). مبانی کنترل بیولوژیک در محصولات گلخانه ای. تهران: مؤسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور.
2. بهنیا، ع.، اروندی، س.، حسن پور، م. و صالح زاده، ز. (1384). بررسیمسایلومشکلاتگلخانه هایموجوددراستان خوزستان و راه حل های پیشنهادی، خلاصه مقالات اولین کنگره بررسی مسایل و مشکلات کشت های گلخانه ای. سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان.
3. شریفی، ا. (1387). مبانی و مزایای تاسیس گلخانه: بهره برداری بهینه از منابع آب و خاک با توسعه کشت گلخانه (سبزیجات و صیفی جات). مجله دام و کشت و صنعت، سال نهم، شماره 105، صفحات 59-60.
4. شفیعی، ل. و پورجوپاری، ز. (1385). بررسی بازاریابی محصولات گلخانه ای در استان کرمانشاه. مجله کشاورزی، سال هشتم، شماره 2، صفحات 23-34.
5. غنچی، م.، خشنودی فر، ز. و ایروانی، ه. (1389). تحلیل مولفه های بازدارنده در توسعه واحدهای گلخانه ای (مطالعه موردی: شهرستان ورامین). مجله پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، سال سوم، شماره 3، صفحات 83- 93.
6. کرمی، ش. و آگهی، ح. (1389). عوامل موثر بر موفقیت تعاونی ها: مطالعه ی موردی تعاونی های تولیدی محصولات خارج از فصل در استان کرمانشاه. فصلنامه روستا و توسعه، سال سیزدهم، شماره 2، صفحات 31-60.
7. کریمی، ن.، صدرالدینی، ع. ا.، ناظمی، ا. ح.، فرسادی زاده، د.، حسین زاده دلیر، ع. و دهقانی، ف. (1389). تاثیر کم آبیاری روی رشد و عملکرد خیار گلخانه ای. مجله دانش آب و خاک، سال اول، شماره 1، صفحات 15- 25.
8. لیث، ن.، چیذری، م. و نادری مهدیی، ک. (1389). تاثیر کارآفرینی بر اقتصاد گلخانه داری در استان آذربایجان غربی. مجله علوم و فنون کشت های گلخانه ای. سال اول، شماره 3، صفحات 1-11.
9. محمدی، ح. (1388). عوامل موثر بر توانمند سازی منابع انسانی. نشریه تعاون، سال بیستم، شماره 204 و 205، صفحات 2-19.
10. مهرابی بشر آبادی، ح. و زینل زاده، ر. (1386). بررسی آثار سیاستی و مزیت نسبی خیار و
گوجه فرنگی گلخانه ای و فضای باز استان کرمان. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی. سال چهاردهم، شماره 5، صفحات 1-13.
11. Bame, M., & Bullen, G. S. (2007). A cost assessment of growing greenhouse tomatoes in North Carolina. North Carolina: University of Carolina, Department of agricultural and resources economics.
12. Barry, Christine, A. (1998).Choosing qualitative data analysis software. Sociological Research (Online), 3(3), 33-41.
13. Grafiadellis, M. (1987).
Modern greenhouses (in Greek), second edition, Thessaloniki:
Aristotle University Publication.
14. Hu, H., Xu, L., Zhu, B., & Wei, R. (2011). A compatible control algorithm for greenhouse environment control based on MOCC strategy. Journal of Sensors, 11(1), 3281- 3302.
15. Kerr, S. (1998). Alternative allocation methods for greenhouse permits: pros and cons.Maryland: University of Maryland at college Park.
16. Lansink, A. O., & Silva, E. (2003). CO2 and energy efficiency of different heating technologies in the Dutch glasshouse industry. Journal of Environmental and Resource Economics. 24(2), 395-407.
17. Latimer, J., Scoggins, H., Barden, V. & Lambur, M. (2002). Need assessment survey of the Virginia greenhouse industry. Virginia agricultural experiment station. Information Series, 12,1-13.
18. Takeda, F. (2000). Out-of-season greenhouse strawberry production in soilless substrate. Advances in Strawberry Research, 18, 4-15.