آمدی، ا. و ملک محمدی، ا. و حسینینیا، غ. (1388). تحلیل رگرسیونی عوامل مؤثر بر ترویج کارآفرینی در تعاونیهای کشاورزی تهران. فصلنامه تعاون، 20(210 و 211)، 17-34.
احمدپور داریانی، م. و نیکبین، ح. و کریمی، آ. (1390). عوامل مؤثر بر توسعه کارآفرینی در شرکتهای خدمات مشاورهای فنی مهندسی کشاورزی استان زنجان. مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 42-2(4)، 535-546.
الوانی، س. م.، کهن هوش نژاد، ر.، صفری، س. و خدامرادی، س. (1392). شناسایی و اولویتبندی عوامل سازمانی مؤثر بر اجرایی کردن ابعاد کارآفرینی سازمانی با تبیین نقش نهادینه سازی کارآفرینی. فصلنامه مطالعات مدیریت (بهبود و تحول)، 23 (70)، 1-24.
جمالی، غ. و هاشمی، م. (1390). سنجش روابط بین عوامل مؤثر بر ریسک پروژههای فناوری اطلاعات در بانک ملت استان بوشهر با استفاده از تکنیک دیمتل فازی. مدیریت فناوری اطلاعات، 3(9)، 21-40.
حسینپور، د. و آهوپای، م. (1392). تأثیر سبک رهبری خدمتگزار و سرمایه فکری بر کارآفرینی سازمانی. فصلنامه مطالعات مدیریت (بهبود و تحول)، 23 (70)، 135-149.
حسینپور، د. و زارعی وش، ف. (1389). الگوی کارآفرینی سازمانی مطالعه موردی اداره کل تعاون استان تهران. فصلنامه تعاون، 21(4)، 171-194.
حسینی، س. ق. ا. و مهدیزاده، ح. (1394).بررسی رابطه میان موفقیت تعاونیهای تولید کشاورزی شهرستان دهلران با روحیه کارآفرینی و پایبندی مدیران به اصول تعاون. فصلنامه تعاون و کشاورزی، 4(13)، 139-154.
رستم پور، م.، موسوی، م. و مرادی، م. (1389). بررسی نقش تکنیک امتیازی متوازن در بهبود عملکرد شرکتهای تعاونی توزیعی و تولیدی مطالعه موردی استان خراسان رضوی. فصلنامه تعاون، 21(4)، 97-117.
زارع احمد آبادی، ح. و شاکری، ف. (1390). بررسی تأثیر فرهنگ سازمانی بر کارآفرینی شرکتی در بنگاههای کوچک و متوسط (قلمرو مطالعه، بنگاههای کوچک و متوسط استان یزد)، فصلنامه مدیریت فرهنگ سازمانی، 9(23)، 51-70.
شائمی برزکی، ع. و محمدی، م. (1393). بررسی تأثیر رهبری تحول گرا بر بهره وری نیروی انسانی با نقش میانجی کارآفرینی سازمانی. پژوهشنامه مدیریت تحول، 6 (12)، 1-28.
صفری، ح.، آریان فر، خ. و ابراهیمی، ع. (1388). عوامل مؤثر بر موفقیت شرکتهای تعاونی مصرف برتر. فصلنامه تعاون، 20(212)، 33-510.
صفری، ع. و گلشاهی، ب. (1392). تأثیر هوش هیجانی مدیران بر کارآفرینی سازمانی: نقش سبک رهبری و فرهنگ سازمانی (مورد مطالعه: شرکت گاز استان اصفهان). فصلنامه توسعه کارآفرینی، 6(3)، 183-202.
طالبی، ک.، داوری، ع. و دهقان نجم آبادی، ع. (1392). شناسایی تاثیر سرمایه فکری بر تشخیص فرصتهای کارآفرینانه در شرکت های دانش بنیان. فصلنامه مطالعات مدیریت (بهبود و تحول)، 23(71)، 19-48.
طلایی، ق.ا. (1390). الگوی سنجش کارآفرینی شرکتی با توجه به شاخصهای درون سازمانی و اثرگذاری آن بر کارآفرینی (مطالعه موردی: بنگاههای صنعت نساجی استان یزد). فصلنامه توسعه کارآفرینی، 3(12)، 185- 203.
علمبیگی، ا.، ملکمحمدی، ا. و مقیمی، س.م. (1388). بررسی عوامل سازمانی مؤثر بر توسعه کارآفرینی سازمانی در سازمان ترویج کشاورزی. نشریه تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 40(1) ، 21-29.
علینژاد، ع. و سیمیاری، ک. (1392). انتخاب سبد بهینه پروژه با استفاده از رویکرد تلفیقیDEA/DEMATEL. فصلنامه مطالعات مدیریت صنعتی، 11(28)، 41-60.
کردنائیج، ا.، اکبری، ح. و رضائیان، ع. (1386). بررسی موانع کارآفرینی سازمانی: مورد مطالعه، شرکت صنعت چوب شمال. فصلنامه مدرس علوم انسانی، ویژهنامه مدیریت، 141- 159.
کرمی، ش. و علی بیگی، ا. ح. (1393). شناسایی و اولویتبندی عوامل تأثیرگذار بر توسعه تعاونیهای تولیدی کشاورزی. فصلنامه تعاون و کشاورزی، 3(10)، 111-141.
مبارکی، م. ح.، زالی، م. ر. و دهناد، ر. (1392). شناسایی موانع کارآفرینی سازمانی در سازمان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران بر مبنای روششناسی کیو، فصلنامه مدیریت فرهنگ سازمانی، 11(1)، 5-32.
مرادی، ج.، ولی پور، ه. و نعمت الهی، م. (1391). عملکرد مالی و اشتغالزایی شرکتهای تعاونی فعال در استان فارس. فصلنامه تعاون، 23(9)، 19-36.
میرفخرالدینی، ح. و گلکاریه، س. (1391). بررسی اثربخشی شش سیگما با رویکرد کارت امتیازی متوازن (BSC) مطالعه موردی شرکتهای تعاونی منتخب استان یزد. فصلنامه تعاون، 23(9)، 1-18.
میری. ع.، داورزنی، م. و سبزیکاران، ا. (1393). بررسی نقش زمینه های اجتماعی-فرهنگی مدیران SMEها بر کارآفرینی شرکتی، فصلنامه مطالعات مدیریت (بهبود و تحول)، 23(76)، 29-57.
نظریان، م. و حسینی، م. (1394). عوامل اقتصادی مؤثر بر توسعه کارآفرینی در تعاونیهای کشاورزی استان تهران. فصلنامه تعاون و کشاورزی، 4(15)، 119-134.
هماپور، ف.، شریف زاده، ا. و عبداله زاده، غ. (1392). بررسی کارآفرینی شرکتی در شرکت تعاونی روستایی شباهنگ شهریار. فصلنامه تعاون و کشاورزی، 3(9)، 113-150.
Aardt, V., Hewitt, M., Bendeman, H., Bezuidenhout, S., Rensburg, J.V., Aardt, C., Van der bank, J.,& Visser, T. (2011). Entrepreneurship & New Venture Management.4th Edition.Cape Town:Oxford University Press Southern Africa.
Anderson, A.R., Dodd, S.D., & Jack, S.L. (2012). Entrepreneurship as connecting: some implications for theorising and practice. Management Decision, 50(5), 958-971.
Antoncic, B.,& Hisrich, R.D. (2004).Corporate entrepreneurship contingencies and organizational wealth creation. Journal of Management Development, 23(6), 518-550.
Audretsch, D. (2012). Entrepreneurship research. Management Decision, 50(5), 755-764.
Awogbenle, A.C., & Iwuamadi, K.C. (2010). Youth unemployment: Entrepreneurship development programme as an intervention mechanism, Afr. J. Bus. Manage, 4(6), 831-835.
Barrett, H., Balloun, J.L.,& Weinstein, A. (2012). Creative climate: A critical success factor for 21st century organizations. International Journal of Business Innovation and Research, 6(2), 202-219.
Brizek, M.G. (2003). An empiricalinvestigation ofcorporate entrepreneurship intensity within the casual dining restaurant segment. Hospitality and Tourism Management, 1-160.
Brizeka, M.G.,& Khan, M.A.(2007).An empirical investigation of corporate entrepreneurship intensity in the casual dining sector. Hospitality Management,26, 871-885.
Burgess, C. (2013). Factors influencing middle managers’ ability to contribute to corporate entrepreneurship, International Journal of Hospitality Management, 32, 193–201.
Chinomona, E., Maziriri, E.,& Moloi, K.C. (2014). Corporate Entrepreneurship with Innovation in Mind in one University of Technology in South Africa. Editerranean Journal of Social Sciences, 5(23), 20-29.
Drucker, P.F. (1995). Entrepreneurial Strategies, Calif. Manage. Rev., 27, 9-25.
Fritsch, M. (2008). How does new business formation affect regional development? Introduction to the special issue. Small Business Economics, 30(1), 1-14.
Garcia-Morales, V.J., Bolivar-Ramos, M.T.,& Martin-Rojas, R.(2013). Technological variables and absorptive capacity's influence on performance through corporate entrepreneurship. Journal of Business Research, 1-10.
Goodale, J.C., Kuratko, D.F., Hornsby, J.S.,& Covin, J.G. (2011). Operations management and corporate entrepreneurship: The moderating effect of operations control on the antecedents of corporate entrepreneurial activity in relation to innovation performance. Journal of Operations Management, 29, 116-127.
Grilo, I.,& Thurik, R. (2005). Latent and actual entrepreneurship in Europe and the US: Some recent developments. International Entrepreneurship and Management Journal, 1(4), 441-459.
Hisrih, R.D. (2005). Entrepreneurship: New Venture creation.5th Edition.
New Delhi: Mc Graw Hill.
Kuratko, D.F. (2011). Entrepreneurship theory, process, and practice in the 21st century. International Journal of Entrepreneurship and Small Business, 13(1), 8-17.
Kuratko, D.F., Goldsby, M.G., & Hornsby, J.S. (2012). Innovation acceleration: Transforming organizational thinking. Upper Saddle River, NJ: Pearson/Prentice Hall.
Kuratko, D.F., Hornsby, J.S., & Covin, J.G. (2014).Diagnosing a firm’s internal environment for corporate entrepreneurship. Business Horizons, 57, 37-47.
Morris, M.H., Kuratko, D.F., & Covin, J.G. (2011). Corporate entrepreneurship & innovation (3rd ed.), Mason, OH: South-Western Cengage.
Sharma, P.,& Chrisman, J.J. (1999).Toward a reconciliation of the definitional issues in the field of corporate entrepreneurship. Entrepreneurship Theory and Practice, 23(3), 11-27.
Soleimani, M.,& Shahnazari, A. (2013).Studying effective factors on corporate entrepreneurship: Representing a model. Research Journal of Applied Sciences, Engineering and Technology 5(4), 1309-1316.
Strydom, J. (2008). Principles of Business Management. 1st Edition.Cape Town: Oxford University Press Southern Africa.
Urbano, D.,& Turro, A.(2013). Conditioning factors for corporate entrepreneurship: an in(ex)ternal approach. Int. Entrep. Manag J. 1-18.
Van Wyk, R.,& Adonisi, M.(2011).An eight-factor solution for the Corporate Entrepreneurship Assessment Instrument. African Journal of Business Management, 5 (8), 3047-3055.
Van Wyk, R.,& Adonisi, M. (2012).Antecedents of corporate entrepreneurship. S. Afr .J. Bus.Manage, 43(3), 65-78.
Wennekers, S., Van Stel, A., Thurik, R., & Reynolds, P. (2005). Nascent entrepreneurship and the level of economic development.Small Business Economics, 24(3), 293–309.
Wu, H.H.,& Chang, Sh.Y. (2015). A case study of using DEMATEL method to identify critical factors in green supply chain management. Applied Mathematics and Computation, 256, 394-403.
Yeh, T.M.,& Huang, Y.L. (2014). Factors in determining wind farm location: Integrating GQM, fuzzy DEMATEL, and ANP. Renewable Energy, 66,159-169.
Zahra, S.A., Filatotchev, I.,& Wright, M. (2009). How do threshold firms sustain corporate entrepreneurship? The role of boards and absorptive capacity. Journal of Business Venturing, 24(3), 248-260.