احمدی زاده، س. و مستعان. ا. (1392). عوامل پیش برنده و بازدارنده ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی خرما در استان خوزستان. فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه، 25 (97)، 183- 217.
اسدی، ع.، قلیفر، ا. و اکبری، م. (1391). شناسایی عوامل مؤثر بر ضایعات سیب در استان زنجان. مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی، ۲(۴۳)، 281-292.
اکبری سقالکساری، ز. (1396). نقش صنایع تبدیلی کشاورزی و اثر آن در توسعه بخش کشاورزی. فصلنامه نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، 15 (58)، ۲۴-28.
ایزدی، ن. و حیاتی، د. (1392). کاهش ضایعات، رویکرد آینده ترویج کشاورزی. فصلنامه نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، 10(۳۹)، 26.
پورقاسم، ف.، علیبیگی، ا.ح. و زرافشانی، ک. (1392). بهینهسازی مدیریت ضایعات و بقایای زراعی: مورد مطالعه روستای حسن آباد شهرستان روانسر استان کرمانشاه. فصلنامه جغرافیا و برنامهریزی محیطی، ۲۴ (52)،1-24.
جهاد کشاورزی (1395). گزارشهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان خوزستان. سازمان برنامه بودجه، سازمان مدیریت و برنامهریزی.
دلبری، س.ع. و داودی، س.ع. (13391). کاربرد تکنیک فرآیند تحلیل سلسله مراتبی در رتبهبندی شاخصهای ارزیابی جاذبههای توریستی. مجله تحقیق در عملیات و کاربردهای آن، 9 (33)، 57-79.
سعیدی فر، ا. و آخانی، ز. (1392). تعیین مزیت نسبی محصولات زراعی و باغی استانهای کشور. مجله اقتصادی، 11 و ۱۲، 64.
سلیمانی، و. (1397). الزامات حقوقی پرداخت مالیات و نقش آن در توسعه اقتصادی کشور. فصلنامه مطالعات نوین بانکی، 1 (1)،134-150.
شادپوررشتی، م.، پیرمرادیان، ن.، قانع، ا. و باقری، ف. (1397). ارزیابی بهرهبرداری از واحدهای عمرانی شبکه آبیاری دشت فومنات براساس فرایند تحلیل سلسله مراتبی. مجله پژوهش آب ایران، 12 (۳۰)،9-17.
شاهمنصور، آ.، صباحی، م.س.، رضایی آدریانی، ر.، لطفی، ع. و خدادادیدربان، ا. (1390). بررسی موردی انتخاب محل و نوع تصفیهخانه آب به روش AHP. آب و فاضلاب، شماره 4، 134-139.
صدیقی، ح.، و رزاقی، س.م. (1397). بررسی سازوکارهای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش دلفی. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، 15 (82)، 1-16.
طالقانی، م.، شاهرودی، ک. و صانعی، ف. (1391). مقایسه تطبیقی AHP و AHP فازی در رتبهبندی ترجیحات خرید (مورد مطالعه صنعت لوازم خانگی). مجله تحقیق در عملیات و کاربردهای آن، 9 (۳۳)،81-91.
عاشری، ا. (1395). مقایسه تطبیقی توسعه روستایی دشت اشنویه با استفاده از تحلیل عاملی و آنالیز تاکسونومی عددی و تحلیل سلسله مراتبی. جغرافیا و توسعه ناحیهای، 14 (27)، 175-199.
عبدشاهی، ع.، شبانی، ک.، موسوی، م. و غنیان، م. (۱۳۹۴). مؤلفههای تأثیرگذار بر کاهش ضایعات در تولید سبزی و صیفی با تأکید بر امنیت غذایی از دیدگاه تولیدکنندگان شهرستان حمدیه. فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه، 23 (۸۹)،137- 153.
علیمیرزایی، ع.، اسدی، ع.، ملک محمدی، ا. و طهماسبی، م. (1390). شناسایی عوامل بازدارنده توسعه سازمانهای کشاورزان نخلدار استان خوزستان. فصلنامه تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی،42 (۳)، 335.
محمدرضایی، ر.، حقیقت، ج.، پیش بهار، ا. و اکرمی، ا.ح. (1388). بررسی اقتصادی فراوری خرما و تعیین مزیت نسبی خرمای فراوری شده ایران. پایاننامه کارشناسی ارشد اقتصاد کشاورزی، دانشگاه تهران، صص 18.
یکهنژادیان، ع.، رسولی، م. و سلیمانپور، م. (1394). بررسی عوامل مؤثر بر مدیریت ضایعات برنج، مطالعه موردی: برنجکاران استان فارس. همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی، تهران.
Anonymous (2003). Price of agricultural products and cost of agricultural services in the rural area. Iranian Portal of Statistic, 42.
Cahyapratama, A., & Sarno, R. (2018). Application of analytic hierarchy process (AHP) and simple additive weighting (SAW) methods in singer selection process. In 2018 International Conference on Information and Communications Technology (ICOIACT) (pp. 234-239). IEEE.
Calabrese, A., Costa, R., Levialdi, N., & Menichini, T. (2019). Integrating sustainability into strategic decision-making: a fuzzy AHP method for the selection of relevant sustainability issues. Technological Forecasting and Social Change, 139, 155-168.
Chamhuri, S. (1996). Rural development in Jomo K.S. and Ng. Siew Kiat (eds). Malaysia’s economic development experience. Kualalumpor: Pelanduk Publications, 45.
Chou, Y. C., Yen, H. Y., Dang, V. T., & Sun, C. C. (2019). Assessing the human resource in science and technology for Asian countries: application of fuzzy AHP and fuzzy TOPSIS. Symmetry, 11(2), 1-16.
FAO (2002). Reducing poverty and hunger, the critical role of financing for food, agriculture and rural development. Rome, Paper Prepared for the International Conference on Financing for Development, Monterrey, Mexico, 18–22 March 2002.
FAO (2010). Study prepared for the horticultural products group raw materials, Tropical and horticultural products service. Commodities and trade division
Francesconia, W., Srinivasanb, R., Pérez-Minanac, E., Willcockd, S.P., & Quinteroe, M. (2016). Using the soil and water assessment tool (SWAT) to model ecosystem services: a systematic review. Journal of Hydrology, 535 (6), 625-636.
Gustavsson, J., Cederberg, C., Sonesson, U., Van Otterdijk, R., & Meybeck, A. (2011). Global food losses and food waste. Rome, Italy: Food and Agricul-ture Organization of the United Nations, 598.
Heilig, K., & Gerhard, M. (2002). European rural development. International Institute for Applied System Analysis. Luxemburg, Australia, 54.
Karimi, S. (2014). Rural entrepreneurship: challenges and opportunities. Entrepreneurship in Agriculture, 1 (3), 101-119.
Kummu, M., De Moel, H., Porkka, M., Siebert, S., Varis, O., & Ward, P.J. (2012). Lost food, wasted resources: global food supply chain losses and their impacts on freshwater, cropland, and ertilizer use. Science of the Total Environment, 438, 477-489.
Lipinski, B., Hanson, C., Lomax, J., Waite, R., & Searchinger, T. (2013). Reducing food losses and waste. Working paper. Installment 2 of creating a sustainable future. Washington DC: World Resources Institute, 142.
Mahdavi, H., & Zanjiryan, E. (2005). Investigating status and feasibility recycling and valid production from agricultural wastes. The first conference prevention methods of resource waste, methods of preventing the waste of national resources, the Islamic Republic of Iran Academy of Sciences, June 21-19, 497-508.
Mbuk, E.M., Bassey, N.E., Udoh, E.S., & Udoh, E.J. (2011). Factors influencing post harvest loss of tomato in urban market in Uyo, Nigeria.
Nigerian Journal of Agriculture, Food and Environment, 7(2), 40-46. Retrieved from
http://www.njafe.org/njafeVol72011No2/Mbuk7.pdf.
Minaei, S. (2013). Interview with director, scientific center of ecellene: recycling and loses of strategic agricultural products. Tarbiat Modarres University, 185.
Monfared, N., Yazdanpanah, M., & Tavakoli, K. (2015). Why do they continue to use pesticides?. The case of tomato growers in Boushehr province in southern Iran. Journal of Agricultural Science and Technology,17(3), 577-588.
MuehlfeldK., Weitzel U., & Witteloostuijn, A.( 2011). Mergers and acquisitions in the global food processing industry in 1986–2006. Food Policy, 4, 466-479.
Nazardad, E. (2008). The effect of agricultural mechanization on rice yield and product waste. Journal of Agriculture and Natural Resources, 5(17), 52-55.
Noshad, M., Savari, M., & Roueita, G. (2018). A hybrid AHP-TOPSIS method for prospectively modeling of ultrasound-assisted osmotic dehydration of strawberry. J. Food Process Eng. 2018;e 12928. Retrieved from https://doi.org/10.1111/jfpe. 12928
Petridou, E., & Glaveli, N. (2008). Rural women entrepreneurship within cooperatives: training support. Gender in Management (An International Journal), 23(8), 262-277.
Rahman, M., Vahter, M., Sohel, N., Yunus, M., Wahed, M.A., & Streatifeld, P.K. (2006). Arsenic exposure and age- and sex-specific risk for skin lesions: a populationbased case-referent study in Bangladesh. Environ. Health Perspect., 114 (2006), 1847–1852.
Rezvani, M.R. (2011). Rural development planning in Iran. Tehran: Ghoomes Publishing Company. Ltd. 124-125.
Rojas-Zerpa, J.C., & Yusta, J.M. (2015). Application of multicriteria decision methods for electric supply planning in rural and remote areas. Renewable and Sustainable Energy Reviews, 52, 557-571.
Saljughi, K.H., Noruzi, A., & Farmohammadi, S. (2007). Waste management. 5-15. Sayyadian, K., and Aleagha, A.B, (2006). No tillage, obstacles and challenges. Razi University Publication, 11-32.
Sekhar, C., Patwardhan, M., & Vyas, V. (2015). A Delphi-AHP-TOPSIS based framework for the prioritization of intellectual capital indicators: a SMEs perspective. Procedia-Social and Behavioral Sciences, 189, 275-284.
Shadan, A. (2007). Investigation of economical dimension of agricultural losses in Iran. 6th National Conference of Agricultural Economics, Ferdowsi University of Mashhad, 75, Iran.
Sharma, K.D., Pathania, M.S., & Lai, H. (2010). Value chain analysis and financial viability of agro- processing industries in Himachal Pradesh. Agricultural Economics Research Review, 23(1), 515- 522.
Yakup, D., & Jablonsk, S. (2012). Integrated approach to factors affecting consumers purchase behavior in Poland and an empirical study. Global Journal of Management and Business Research, 12(15), 42.