1. آقاجانی ورزنه، م. (1380). بررسی و ارزیابی فعالیتهای شرکتهای تعاونی تولید روستایی استان اصفهان (1351-1371). پایاننامه کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان.
ازکیا، م. غفاری، غ. (1383). جامعهشناسی توسعه. تهران: انتشارات کیهان. چاپ پنجم.
3. اکبری، ف. (1384). خلاقیت و کارآفرینی در تعاونیها. چکیده مقالات کنفرانس تعاون، اشتغال و توسعه دانشگاه یزد.
4. ایوانی، ق. (1386). بررسی عوامل مؤثر بر موفقیت تعاونیهای تولید فرش دستباف شهرستان اسلام آباد غرب. پایاننامه کارشناسی ارشد توسعه روستایی. دانشگاه رازی.
5. انصاری، ح. (1380). نقش تعاونیها در گذر از تولید معیشتی به تولید تجاری در بخش کشاورزی. تهران: سمینار کشاورزی ایران و بازارهای جهانی. صص 165- 153.
6. پویش، ا. (1384). تعاونیها محور توسعه کشورهای جهان سوم. چکیده مقالات کنفرانس تعاون، اشتغال و توسعه. دانشگاه یزد.
7. چوپانی، غ. (1377). تحلیل کارکرد بازاریابی شرکتهای تعاونی روستایی و ارتباط آن با توسعه روستایی: مطالعه موردی کازرون. پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.
8. حجازی، ی. مشهدی، م. (1386). تأثیر آموزش عالی کشاورزی بر توسعه عمومی دانشآموختگان. مجله علمی- پژوهشی علوم ترویج و آموزش کشاورزی. جلد 3، شماره 1.
دعائی، ح. (1374). مدیریت منابع انسانی. مشهد: دانشگاه فردوسی.
رضازادهصابر، ف. (1379). راهکارهای توسعهی کارآفرینی زنان در ایران. پایاننامه کارشناسی ارشد، مدیریت صنعتی، سازمان مدیریت صنعتی.
سرسختی عراقی. ر. (1374). عوامل اجتماعی مؤثر بر عملکرد سازمانی سازمانهای تعاونی صیادی در استان بوشهر. پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه علامه طباطبایی.
سیلواراجو، آر. (1384). بیتفاوتی اعضا و عوامل مؤثر بر عدم مشارکت آنها در فعالیت تعاونی. ماهنامه تعاون، بهمن، شماره 173.
شعبانعلیفمی، ح. چوبچیان، ش. رحیمزاده، م. رسولی، ف. (1385). شناخت و تحلیل سازههای موفقیت شرکتهای تعاونی زنان در ایران. فصلنامه مطالعات زنان. سال چهارم، شماره دوم، تابستان و پاییز.
شفیعی، ل. پورجوپاری، ز .(1385). بررسی بازاریابی محصولات گلخانهای در استان کرمان. مجله کشاورزی، جلد هشتم ، شماره دوم.
شهبازی، ا. علیبیگی، ا. ح. (1385). واکاوی شایستگیهای دانشآموختگان کشاورزی برای ورود به بازار کار در کشاورزی. مجله علمی- پژوهشی علوم ترویج و آموزش کشاورزی. جلد 2، شماره 1.
شیرانی، ع. (1368). اصول سازماندهی و مدیریت در تعاونیها. تهران: سازمان مرکزی تعاون کشور.
طالب، م. (1384). اصول و اندیشههای تعاونی. انتشارات: دانشگاه تهران.
صفری شالی، ر. (1380). بررسی فعالیتها و عملکرد شرکتهای تعاونی کشاورزی مرغداران استان تهران. پایان نامه کارشناسی ارشد.دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان.
کلانتری، خ. (1387). پردازش و تحلیل دادهها در تحقیقات اجتماعی- اقتصادی. تهران: فرهنگ صبا. چاپ سوم.
مرادنژادی، ه. شعبانعلیفمی، ح. ایروانی، ه. حسینی، م. کافی، م. (1386). تحلیل موانع توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانهای در ایران. مجله علوم کشاورزی ایران. ویژه اقتصاد و توسعه کشاورزی. شماره دوم. دوره 2-38 .
مرادنژادی، ه. ایروانی، ه. شعبانعلیفمی، ح. حسینی، م. کافی، م. (1386). تحلیل سازههای مؤثر بر توسعه کارآفرینی در واحدهای تولیدی گلخانهای در ایران. مجله علوم کشاورزی ایران. ویژه اقتصاد و توسعه کشاورزی. شماره دوم. دوره 2-38 .
مرادنژادی، ه. ایروانی، ه. شعبانعلیفمی، ح. حسینی، م. کافی، م. (1387). تحلیل عوامل محیطی مؤثر بر موفقیت کارآفرینان واحدهای تولیدی گلخانهای در ایران. مجله علوم کشاورزی ایران. ویژه اقتصاد و توسعه کشاورزی. شماره اول. دوره 2-39 .
معصومی، ع. (1367). بررسی اثرات اجتماعی، اقتصادی تعاونیهای تولید روستایی. شیراز: سازمان کشاورزی استان فارس.
مقیمی، م. زالی، م. (1379). بررسی موانع کارآفرینی در صنعت کشور و ارائه راهکارهای اساسی جهت توسعهی کارآفرینی. جهاد دانشگاهی.
ناهید، م. (1346). نقش شرکتهای تعاونی در پیشرفت و توسعه کشاورزی. انتشارات دانشگاه تهران.
نظامشهیدی، م. علیزاده اقدم، ر. (1378). اصول مدیریت تعاونیها. تهران: نشر لادن.
نظامشهیدی، م. (1380). اصول مدیریت تعاونیها در ایران. تهران: انتشارات روشنگران نصر.
وزرات تعاون، معاونت تحقیقات، آموزش و ترویج، دفتر آموزش. (1383). پیشرفت و توسعه تعاونیها. ترجمه: اصغر بیات. تهران: انتشارات پایگان.
وزرات تعاون، معاونت تحقیقات، آموزش و ترویج. (الف 1385). اصول و رویکردهای تعاون در قرن بیست و یکم. ترجمه: مرجانه سلطانی. تهران: انتشارات پایگان.
وزرات تعاون معاونت تحقیقات آموزش و ترویج. (ب 1385). مدیریت منابع انسانی در تعاونیها- نظریه، فرآیند و اجرا. ترجمه: اصغر بیات. تهران: انتشارات پایگان.
Amini, A.M & Hamedani, Z.A & Ramezani, M. (2008). Assessmet of the most Importtan Intra-Organizational Factors on Success of the Tehran's Poultry Agricultural Cooperatives .J.Sci.Technol. Agri. Natural Res., 12(1).
Amodeo, N.P., (2001). Be more cooperative to be more cooperative. J. Agricul. Cooperation, 29(2). Pp: 115-124.
Beaver, G. (2002). Small Business, Entrepreneurship and Enterprise Development. London, UK: Financial Times/Prentice-Hall.
Bhuyan, S. (2000). Grower and manager issues in fruit and vegtable cooperatives, Annual Meeting, Available at Internet: http//:www.agecon.kus.edu/ accc/ncr194.
Bruynis, C & Goldsmith, P.D & Hahn, D.E & Taylor, W. J. (1997). Critical success factors for emerging agricultural. Marketing cooperatives. Journal of cooperatives. 16. pp: 14-24.
Buttner, E. H & Moore, D. P. (1997). Women's organizational exodus to Entrepreneurship: self-reported motivation and correlates with success. Journal of small business management. 35 (1). 34-46.
Carlo, R. D. C. Weatherspoonb. & M. S. Petersonb. (2000). Effects of manager's power on capital structure: a study of Italian agricultural cooperatives. International Food and Agribusiness Management Review.
Chandrasekera, C.H.M.T & Colombo, S.L. (1990). Fishery Cooperatives in Asian Countries. This paper has been prepared under the contract offered by the Regional Office for Asia and the Pacific. (RAPA).
Cobia, D. W & Novarro, L. A. (1972). How members feel about cooperatives, Ag. Econ. Research Report 86, Department of Agricultural Economics, North Dakota State University, Fargo, ND.
Didi, B. (2004). Short communication fishing cooperatives participation in managing nearshore resources: The case in Capiz, central Philippines, Fisheries Research.
Erdman, D. & D. E. Coates. (2005). “The Genesis of Train-to-Ingrain.” Interview (Audio). Retrieved from (
http://www.train- to- ingrain.com/resources/genesis.asp).
Gabriel, S. J. (2002). “Belize Rural Woman’s Association Revolving Loan Fund and Woman’s Cooperatives.” United Nations Development Programme Report. New York, NY, USA: United Nations.
Guinnane, T, W, April. (2002). Regional organization in the German Cooperative Banking System in the Late 19 the Century. Department of Economics, Yale University. Pp: 248-249.
Hakelius, K. (1996). Cooperative values – farmer's cooperatives in the minds of the farmers, Dissertation No. 23. Uppsala: Swedish University of Agricultural Sciences.
Harda, N. (2003). “Who Succeeds As an Entrepreneur? An Analysis of the Post- Entry Performance of New Firms in Japan.” Japan and the World Economy 15(2). Pp: 211–222.
Hornaday, J. A & Bunker, C. S. (1970). The nature of the entrepreneur, Personnel Psychology, 23. 47-54.
Hornsby, J. S & Naffziger, D.W. & Kuratko, D. F. & Montagno, R. V. (1993). An interactive model of the corporate entrepreneurship process. Entrepreneurship Theory and practice. 17(2), 29-37.
International cooperative Allicanc. (2000). pp (5-56).
International Labour Office (ILO). (2001). Promotion of cooperatives job creation in small and medium-sized enterprises Fifth item on the Agenda, International Labour Conference 89th Session 2001 Report V. (1), Geneva First published, Printed in Switzerland.
John, L. J, Adrian & T, W. G. (2001). Agricultural cooperative managers and the business environment. Journal of Agribusiness.
Kelsey, K. D. (2008). Do Workshops Work for Building Evaluation Capacity Among Cooperative Extension Service Faculty? Journal of Extension. Vol. 46. No. 6. Article Number 6RIB.
Knudson, a et al. (2004). Entrepreneurship and Innovation in the Agri-Food system. Amer J. Agr. Econ. 86(Number 2004):1330-1336.
Kuntoro, B. A. (2006). Analysis on Characteristics Three Dairy Cooperatives Sampled in East Java. Journal of Applied Sciences. 6(4). Pp: 757-761.
Lumpkin. G. T & Dess, G. G. (1996). Clarifying the entrepreneurial orientation construct and linking it to performance. Academy of Management Review, 21 (1), 135-172.
Narayan, D. (1995). The contribution of people’s participation: Evidence from 121 rural water supply projects, International Bank for Reconstruction and development, Washington, DC.
Nyoro, J., & Isaac, k. (2005), "An Analysis of Success, Failure and Demand Factors of Agricultural Cooperatives in Kenya. In: Strategies and Analysis for Growth and Access. A Project of Cornell and Clark- Atlanta Universities for Research and Technical Assistance. Ithaca: Cornell University.
Prakash, D. (1994). Our Civil Society Co-operatives. International Cooperative Alliance. New Delhi, India.
Robertson, M. et al. (2003). Barriers to start-up and their effect on aspirant entrepreneurs, Education & Training, Volume. 45 N. 6. PP: 308-316.
Russoa. C. D & Weatherspoonb, C & Petersonb & Sabbatinia, M. (2000). Aeffcts of manager's power on capital structure: a study of Italian agricultural cooperatives. Intl. Food and Agribusiness Manage. Rev., 3: 27-39.
Timmons, J. A. (1987). Trends small business management and entrepreneurship education in the United States Entrepreneurship Theory & Practice, 15, (3), 25-39.
Watson, K. S & Hogarth -Scoh. & Ulitson, N. (1998). Small business Start-ups: success factors and support implications, International Journal of Entrepreneurial Behavior and Research, Vol. 4. NO: 3. pp 217-238.
Zhu, SH. & Leonard. P. (1998). Apedaile cooperative organization in rural Canada and the agricultural Cooperative movement in China. Center for the study of Cooperatives university of Saskatchewan, Saskatoon, SK.